20. Okt 2014. Som fanden leser Bibelen. Ystein Beyer og Trond Ingebretsen tar for seg Cowi-rapporten bestilt av Aksjon Rett E18 i et leserinnleg 6. Oktober 10. Des 2012. Eller s leser hun nettstedet som Fanden leser Bibelen. For lrdag smalt det fra talerstolen p Venstres landsstyremte, i flge NTB: Jeg blir ITroms mener:-Nr Fanden leser Bibelen, finner han det han leter etter. Det samme gjelder tydeligvis om han leser Koranen 14. Feb 2008. Vi kunne trenge flere av hennes kaliber i debatten om islamske innvandrere. Men jeg er redd for at hun leser meg som fanden leser Bibelen 4. Jul 2006. Makan til fortolkninger og plagte meninger som jeg mtte ha skal man lete lenge etter. S mange reaksjoner fordi jeg i utgangspunktet kom 19. Nov 2007. Likevel var det nettopp som Fanden leser bibelen jeg tenkte da jeg leste Pettersons svar p innlegget mitt, fordi han argumenterer mot noe Men leser man innlegget som fanden leser bibelen s kan man jo si at det ikke er noen offisiell godkjenning av sikkerhet fra FDA. Men det blir 28. Feb 2017. Om at regjeringen i meldingen overkjrer Stortingets ml i landbrukspolitikken tyder p at de har lest meldingen som fanden leser bibelen 11. Aug 2013. I sin kommentar til min artikkel, Fremskrittspartiets kriminalitet, gjengitt p Nye meninger, om Fremskrittspartiets nye fremstt, som Per som fanden leser bibelen 24. Mai 2017. Prognoser som kommunen har betalt dyrt for, men som folk fra andre steder i kommunen leser som fanden leser Bibelen. Det er ikke p som fanden leser bibelen Torstveit leser boken min slik fanden leser bibelen Forfatter Bjrn Olav Jahr svarer her p kritikken fra tidligere lensmann Dagfinn Torstveit. Haraldsplass som fanden leser bibelen 31. Jan 2017. I et valgr leser opposisjonen Landbruksmeldinga som Fanden leser bibelen. Men mye av kritikken er berettiget, mener Aftenbladet 10. Des 2016. Nr man har dt som utgangspunkt, er det ikke s rart man leser et notat om islamsk finans som fanden leser Bibelen. Kommentarfelter og 14. Mai 2009. Jeg har lest Bibelen noe djevelsk i det siste. Rett og slett fordi det er gy, lrerikt og spennende. Derfor tenker jeg at jeg bare skriver en At mange debattanter leser meg og hverandre som Fanden leser Bibelen er s sin sak. Det br ikke skremme oss fra ta debatt om innvandring og multikultur .